I tisdags skruvade jag på sommarhjulen. En tvätt efter jobbet och sedan hem och hissa upp bilen och byta hjul. Till skillnad från i höstas när jag skruvade på vinterhjulen, höll jag reda på hylsan till låsbultarna.

Så här ser bilen ut med sommardojjorna på sig:

Jag kör med en Volvo original-fälg som heter “Atlantis” och som är till Volvo XC90. Den passar utmärkt även på XC70 om man stoppar i navringar i centrumhålen. Eftersom jag är lite fåfäng med bilen så är det viktigt att det ser snyggt ut när jag kommer körandes smiley Det skall vara snyggt men diskret och inget överdrivet, men det skall synas att det är något lite extra.

Det är rätt typiskt att det ett par dagar senare började snöa. Tidigare idag hade det töat bort men för en stund sedan var det värsta snöstormen. Nu har även det försvunnit och nu spöregnar det. Imorgon bär det av till Göteborg och jag hoppas jag slipper snö på vägen.